Relocations

Machineverhuizing

Wij demonteren, monteren, lijnen uit, stellen waterpas en verankeren alle soorten machines en productielijnen. Looms is de specialist als het gaat om machineverhuizingen. Ondertussen al meer dan 100 jaar ervaring staan wij voor u klaar.

De- en montage

Looms is expert in het ontmanteling, demontage en montage van technische installaties, productielijnen, ketelhuizen en machines. Met een groot arsenaal aan materiaal ondersteunt Looms opdrachtgevers uit heel Europa.

Salvage en ontruiming

Na een calamiteit door brand of waterschade wil een bedrijf graag zo snel mogelijk weer haar werkzaamheden hervatten. Hiervoor dient eerst alles opgeruimd te worden en moet er weer een basis gelegd worden voor de juiste opbouw en opstart van het bedrijf.

Waterpas stellen tot verankeren van machines

Gespecialiseerde groep medewerkers

In de loop der jaren is er een aparte afdeling voor machineverhuizingen in ons bedrijf ontstaan. Een gespecialiseerde groep medewerkers die bestaat uit de combinatie van verschillende specialismen. Behalve het transport is bij dit soort verhuizingen ook veel montage en demontagewerk vereist.

Daarnaast kunnen we ook, indien gewenst, het uitlijnen, waterpas stellen en verankeren van de machines tot onze taak rekenen.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische
offerte voor uw transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.