MACHINEVERHUIZING

Een bedrijf moet tenslotte nooit alleen maar worden verplaatst. Het moet ook op de andere locatie weer zo snel mogelijk rendabel functioneren.

Niet voor niets doen steeds meer organisaties een beroep op Looms machineverhuizers voor hun totale verhuizing. Het enorme arsenaal  van transport- en hefmaterieel met onder meer heftrucks, hydraulische vijzels, pneumatische hefkussens, transportrollen, hovercrafts etc.,  goed opgeleide medewerkers.

Looms machineverhuizing

GAAT BIJ ONS EEN STAP VERDER

Looms Almelo Machineverhuizing

Machineverhuizingen door specialisten

In de loop der jaren is er een aparte afdeling voor machineverhuizingen in ons bedrijf ontstaan. Een gespecialiseerde groep medewerkers die bestaat uit de combinatie van verschillende specialismen. Behalve het transport is bij dit soort verhuizingen ook veel montage en demontagewerk vereist.

Daarnaast kunnen  we ook, indien gewenst, het uitlijnen, waterpas stellen en verankeren van de machines tot onze taak rekenen.

Aerofilm luchtkussen systeem

Looms beschikt over een luchtkussen systeem waarmee machines, robotapparatuur luchtbehandelingskasten, computerapparatuur verplaatst en geplaatst kunnen worden.  Dit systeem is afgeleid vanuit het Hoovercraftprincipe en wordt  gebruikt in ruimtes waar de ruimte in hoogte en breedte beperkt zijn, het systeem licht tot 2 centimeter moeiteloos minimaal 8t op en is afzonderlijk te besturen.

looms aerofilm
machineverhuizing projectbegeleiding

“Gezamenlijke aanpak maakt uw project tot een succes”

Projectbegeleiding

Looms geeft de mogelijkheid om voor aanvang van de werkzaamheden, een schouwing te doen waarbij u als opdrachtgever weet wat er gaat gebeuren, hiervan word een draaiboek gemaakt en in overleg met u een plan van aanpak gemaakt. Hierbij weten alle partijen, inclusief eventuele  toeleveranciers, wat er verlangt wordt .

Een plan van aanpak geeft duidelijk en inzichtelijk weer:

  • Aanvangstijden
  • Inzet materiaal
  • Eventuele knelpunten
  • Duidelijke afbakening van de risico’s
  • Eventueel maken van Taak/Risico analyse
  • Waarborgen van de veiligheid van alle medewerkers
  • Afrondingen van het totaal project

Machines plaatsen op de centimeter

Een machine vervangen, in een reeds bestaande ruimte, waarbij de productie niet gehinderd mocht worden, een van de vele aanvragen die met de juiste begeleiding en capaciteit met de juiste oplossing voor de opdrachtgever zonder problemen werd uitgevoerd.

machineverhuizing
Machine: 12 ton, Afmetingen: 500x270, Inzet : 2x machineverhuizers + 2x 60t kraan, Hulpmateriaal: tankrollen / 4t heftruck
De machine diende over de bestaande muren gehesen te worden, door het gebruik van 2x kraan met een zogenaamde schuiftabel, dit houdt in dat de kraan met last op de hoofdmast mag schuiven. Looms beschikt over een kraan waar dit bij is toegestaan. 
Looms machineverhuizing

Looms maakt het verschil!

Van het verhuizen van uw complete machinepark tot het opstellen van een stelling, in al deze markten zijn we snel en accuraat.

Ook verzekeringsmaatschappijen maken gebruik van onze diensten om in het geval van bijvoorbeeld brandschade uw machinepark te verplaatsen naar een tijdelijke hal, waar u weer u productie kan hervatten.

MACHINEVERHUIZING? GEEN ZORGEN!