Precisiewerk
tot op de
millimeter

Machineverhuizing

Transport inclusief het laden, lossen en plaatsen van één of meerdere machines en/of een compleet machinepark, wordt door ons uitgevoerd met inzet van onze speciale voertuigen.

Meer dan 100 jaar ervaring

De specialist in machineverhuizing

Looms Almelo is een specialist als het gaat om machineverhuizingen. Het doel is om op de nieuwe locatie zo snel mogelijk weer te produceren. Niet voor niets doen steeds meer bedrijven een beroep op Looms als het gaat om totale verhuizing van machines en productielijnen. Het enorme arsenaal van transport- en hefmateriaal in combinatie met onze goed opgeleide en deskundige mensen zorgen voor een optimaal resultaat. Looms heeft zich in de van ruim 100 jaar ontwikkeld tot een veelzijdige logistieke dienstverlener. Een flexibele bedrijfsvoering, strakke planning en een goed georganiseerde projectbegeleiding maken Looms tot de perfecte partner voor bedrijven die zware eisen stellen aan transport en verhuizingen.

Hoogwaardige afdeling met hoogwaardig personeel

Een arsenaal aan mogelijkheden

In de loop der jaren is onze afdeling machineverhuizingen (ook wel: industriële verhuizingen of machine transport) uitgegroeid tot een hoogwaardige afdeling met hoogwaardig personeel. Ons arsenaal bestaat onder andere uit transport- en hefmateriaal met heftrucks, hydraulische vijzels, trilifters (50ton!), pneumatische hefkussens, transportrollen en hovercrafts. Looms heeft eveneens een luchtkussen-systeem waarmee machines, robotapparatuur, luchtbehandelingskasten, computerapparatuur verplaatst en geplaatst kunnen worden. Dit systeem is afgeleid van het Hoovercraftprincipe(Clean Rooms) en wordt gebruikt in ruimtes waar de ruimte in hoogte en breedte beperkt zijn. Het systeem licht tot 2 cm moeiteloos en minimaal 8 ton op en is afzonderlijk te besturen.

De juiste capaciteit waar het nodig is

Machineverhuizing in actie

Looms heeft de opdracht gekregen om de opslagtanks te wisselen. Een klus die perfect in onze expertise past. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische
offerte voor uw transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.