Ongekende
capaciteiten
voor elk werk

Bemand heftruckverhuur

Onze heftruckchauffeurs zijn met hun materieel graag geziene gasten bij tal van bedrijven waar ze zorg dragen voor alle mogelijke interne transporten. Looms heeft heftrucks van 1.5 ton tot 50 ton in de elektra en gas.

Zorgvuldig en bekwaam

Buitengewoon
intern transport

Onze heftruckchauffeurs zijn met hun materieel graag geziene gasten bij tal van bedrijven waar ze zorg dragen voor alle mogelijke interne transporten. Looms heeft heftrucks van 1.5 ton tot 16 ton hefcapaciteit in elektra- en gasvorm. Door de hoeveelheid van deze heftrucks in capaciteit heeft Looms de mogelijkheid deze voor elk werk in te zetten, van een clean-room in de foodsector en computerruimtes tot de productievloer bij een metaalverwerkingsbedrijf. Door zorgvuldigheid in onderhoud aan deze machines is Looms in staat dit ook te behouden. Looms maakt gebruik van Space-savers, kleine heftrucks met een grote capaciteit. Hierdoor is het mogelijk om met de heftruck door een relatief kleine deuropening te rijden, en door de geringe afmeting is er een kleine draaicirkel.

Looms Almelo heeft tevens de schikking over een tri-lifter. Dit is een heftruck die tot 50 ton! kan heffen. Uitermate geschikt voor het plaatsen van zware persen, mallen en machines in ruimte waar de hoogte beperkt is en men niet met een kraan kan werken.

Indien u zelf voor een tijdelijke periode een heftruck nodig heeft zonder een van onze mensen, dan kunt u bij LOOMS vanzelfsprekend ook een losse heftruck huren. Ook maken wij wanneer gewenst gebruik van non marking banden.

Topkwaliteit dienstverlening

gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide mensen

De medewerkers van Looms zijn allemaal voorzien van de benodigde vakdiploma’s en certificeringen voor rijden en bedienen van heftrucks, reachtrucks, halkranen en autolaadkranen. Door cursussen  en vervolgopleidingen blijven de medewerkers op de hoogte van de laatste regelgevingen en passen het dan toe in de uitvoering van de diverse opdrachtgevers. Vakdiploma’s voor heftruck, reachtruck en autolaadkranen zijn onontbeerlijk in de veelzijdige werkzaamheden die door Looms worden uitgevoerd.

De veelzijdigheid aan heftrucks in combinatie met gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide mensen zorgt Looms voor topkwaliteit dienstverlening.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische offerte
voor uw interne transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.