KRAANBEDRIJF

Bij Looms kijken we naar een totaaloplossing bij de hijswerkzaamheden. Deze verrichten we in de  industrie, olie & gas, energiemarkt en de bouw. Een uitgebreid assortiment hulpmaterialen zoals uithouders, evenaars, werkbakken, pallethaken en bouwgerelateerde gereedschappen stelt Looms in staat om alle voorkomende  klussen met succes te kunnen aanpakken.  En waar nodig beschikt Looms over een eigen werkplaats en smederij waar benodigde gereedschappen pasklaar gemaakt kunnen worden volgens wettelijke normeringen en certificeringen. Kraanverhuur is voor ons ook geen probleem.

looms kraanverhuur

WIJ TILLEN HET NAAR EEN HOGER NIVEAU

Looms kraanverhuur

De nodige capiciteit, regelen we!

Door de jaren heen heeft Looms een relatiebestand opgebouwd waarbij het leveren van een kraan met de juiste capaciteit en mogelijkheid ter plekke geregeld kan worden. Looms levert desgevraagd de gewenste capaciteit, vraag naar de mogelijkheden.

Kraanverhuur?
Veiligheid staat voorop

Alle kranen van Looms zijn voorzien van een camera-systeem, waarbij de machinist vanuit zijn cabine een goed overzicht heeft over de werkzaamheden.

Looms kraanverhuur
De mastcamera op onze kranen zorgt voor meer veiligheid. Omdat de machinist beter zicht heeft op de last. Hierdoor kan er 21% sneller gewerkt worden en is de machinist minder afhankelijk van derden.
Looms kraanverhuur
Looms kraanverhuur

Plan op maat

Door de complexiteit van de huidige markt(en) heeft de zorg voor veiligheid en het uitsluiten van risico’s een grote vlucht genomen. Looms kan desgewenst een hijsplan, risico inventarisatie en evaluatie leveren op maat.  Voordat de kraanwerkzaamheden plaats gaan vinden zal er van te voren een werkoverleg zijn, waar de totale werkzaamheden doorgesproken worden. Hierdoor zijn alle betrokkenen op de hoogte, en kunnen daadkrachtig van de risico’s beperkt worden.

AUTOLAADKRANEN

45 tonmeter kraan op bakwagen

45 tonmeter kraan op bakwagen

6.6 laadvloerlengte
Maximale vlucht 16 meter met maximale last 1910 kg

60 tonmeter kraan op trekkende eenheid

60 tonmeter kraan op trekkende eenheid

koppelschotel voor opleggers
Maximale vlucht 16 meter met maximale last 3000 kg

Is te voorzien van een mechanisch deel waardoor de vlucht 2 meter langer is.

90 tonmeter kraan op trekkende eenheid

90 tonmeter kraan op trekkende eenheid

koppelschotel voor opleggers
Maximale vlucht 15 meter met maximale last 4450 kg

Is te voorzien van een ballastbak, waarop lading mee te nemen is, en men dus met een relatief kleine transportunit, ‘gewichtig’ werk uitgevoerd kan worden. Is ook te voorzien van een mechanisch deel waardoor de vlucht 2 meter langer is.

LOOMS BIEDT DE TOTAALOPLOSSING BIJ HIJSWERKZAAMHEDEN