Wij geven u
graag de ruimte

Warehousing / op- & overslag

Voor bedrijven die op zoek zijn naar complete op- & overslag of andere supply chain-oplossingen, heeft Looms de oplossing. Van palletopslag tot compleet voorraadbeheer van uw goederen. Veilig en vertrouwd bij Looms.

Warehousing in optima forma

Inslag, opslag en uitslag. Alles geregeld.

Al uw goederen zijn bij ons in goede handen, ongeacht de grootte of vorm. Wij regelen naar wens het gehele proces van inslag, opslag en uitslag.

Ook doen wij uw containerlossingen. Wij plaatsen uw goederen vanuit de container op pallets, voorzien ze van folie en transportlabels. Daarna vervoeren wij graag uw goederen naar de eindbestemming of slaan uw goederen op in één van onze warehouses. Daarnaast beschikt Looms over een ruim buitenterrein voor de opslag van containers, opleggers & bundels. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te anticiperen zodat wij kunnen voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers.

Afgesloten en voorzien van camerabewaking

Veilige opslag van al uw goederen

Sinds 2014 heeft Looms de beschikking over verschillende opslaghallen, waarvan een aantal beschikt voor dock-shelters. Het gehele terrein, met daarop de opslaghallen, is afgesloten en voorzien van camerabewaking. Uw goederen zijn in goede handen. Looms biedt mogelijkheid uw goederen in ontvangst te nemen en na een korte opslagtijd, uit te leveren of te verladen op trucks van derden. Of uw goederen geheel bij de afzender te laden, naar de opslag te brengen, order-picking en vervolgens af te leveren bij de diverse afnemers. Meerdere hoogwaardige opdrachtgevers maken reeds gebruik van deze mogelijkheid. De bestelde goederen, equipement en dergelijke worden aangeleverd voor de opslag en vervolgens op afroep door geheel Europa afgeleverd. Looms waarborgt een veilige opslag en een gegarandeerde correcte afhandeling van al uw goederen.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische offerte
voor op- en overslag?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.