Hoge eisen aan
high-end
transport

High-end transport

Looms staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. Looms, de specialisten in logistieke precisie zijn dagelijks in staat om de meest ingewikkelde logistieke vraagstukken op te lossen. Onze mensen scharen wij niet alleen in als chauffeurs, machineverhuizers en logistieke planners, maar als deskundige specialisten met een ruime ervaring in transport en logistiek.

Deskundige specialisten met een ruime ervaring

Looms staat voor kwaliteit

Looms Almelo staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. Looms, de specialisten in logistieke precisie zijn dagelijks in staat om de meest ingewikkelde logistieke vraagstukken op te lossen. Onze mensen zijn geen chauffeurs, machineverhuizers en planners, maar goed deskundige specialisten met een ruime ervaring in transport en logistiek.

Looms heeft een ruim klantenbestand bestaande uit High-Tech bedrijven die hoge eisen stellen aan haar logistieke dienstverlener. Dit betekend dat elke aanvraag als maatwerk wordt opgepakt.

Dit is wat wij noemen: high end transport solutions.

Wij vervoeren o.a. voor

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark

High end materiaal

Looms beschikt over een uitgebreid wagenpark, wat bestaat uit zware trekkers, uitschuifbare trailers, semiediepladers, eurodiepladers om zoveel mogelijk high end transporten uit te voeren. Onze chauffeurs verzorgen de te brede, zware, hoge en lange lading door heel Europa, dit wordt allemaal uitgevoerd met gecertificeerd spanmateriaal.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische offerte
voor uw high-end transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.