(Inter)nationaal transport

High-end transport

Looms staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. Looms, de specialisten in logistieke precisie zijn dagelijks in staat om de meest ingewikkelde logistieke vraagstukken op te lossen

Geconditioneerd transport

Looms verzorgt al jaren voor klanten uit heel Europa uiterst zorgvuldig geconditioneerd transport. Aangepast aan de wensen van de klant. Transporten van -25 graden nul tot 25 graden boven nul.

Exceptioneel transport

Uitzonderlijk vervoer is voor Looms dagelijkse kost. Looms onderscheid zich door haar specifieke kennis en jarenlange ervaring. De combinatie van het juiste materieel met de juiste deskundige mensen maken Looms tot de perfecte dienstverlener in exceptioneel transport.

Gevaarlijke stoffen 

Looms Almelo heeft zich in de loop van ruim 100 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van gevaarlijke stoffen (ADR). Wij beschikken over de juiste vergunningen en ontheffingen als het gaat om transport van gevaarlijke stoffen door geheel Europa.

Kwaliteit en verantwoordelijkheid

Internationaal transport

Looms staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. Looms, de specialisten in logistieke precisie zijn dagelijks in staat om de meest ingewikkelde logistieke vraagstukken op te lossen. Onze mensen zijn geen chauffeurs, machineverhuizers en planners, maar goed deskundige specialisten met een ruime ervaring in transport en logistiek.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische
offerte voor uw transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.