Snel, vakkundig
en efficiënt

Crossdocking

Looms is continu bezig met het realiseren van ontwikkelingen die bijdragen aan een efficiënte werkwijze. Bij crossdocking worden goederen direct vanuit de inkomende trailer, naar de vertrekkende trailer (of ander transportmiddel) gebracht.

Bijdragen aan een efficiënte werkwijze

Snel, vakkundig en efficiënt

In de logistieke branche geldt, misschien wel meer dan ooit, “tijd is geld”. Daarom is Looms continu bezig met het realiseren van ontwikkelingen die bijdragen aan een efficiënte werkwijze. Bij crossdocking worden goederen direct vanuit de inkomende trailer, naar de vertrekkende trailer (of ander transportmiddel) gebracht. Door deze goederen niet tussentijds op te slaan , wordt het proces aanzienlijk verkort de doorvoer verhoogd. De goederen verblijven namelijk over het algemeen nog een 24 uur in de crossdock. Snel, vakkundig en efficiënt.

Montage ontmanteling zwart-wit

Looms neemt de zorg uit handen

Samenwerken is meer dan een begrip

Wij interesseren ons niet alleen in onze eigen branche, maar verdiepen ons ook in die van de opdrachtgever. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.

Samenwerking is voor ons dan ook een belangrijk begrip. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar met alle betrokken partijen binnen onze processen. Het belang van persoonlijk contact staat hierbij centraal.

Dit alles stelt ons in staat om de zorg volledig uit handen van de klant te nemen, waarbij wij kunnen fungeren als één adres voor alle logistieke activiteiten.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische
offerte voor uw transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.