Transport met uitzonderlijke
precisie

Exceptioneel transport

Uitzonderlijk vervoer is voor Looms dagelijkse kost. Looms onderscheid zich door haar specifieke kennis en jarenlange ervaring. De combinatie van het juiste materieel met de juiste deskundige mensen maken Looms tot de perfecte dienstverlener in exceptioneel transport.

Actief door heel Europa

Van diepladers tot complexe transporten

Onze transportexperts weten van wanten. Wij leveren een breed scala aan uitzonderlijke vervoersdiensten. Van enkele diepladers tot complexe transportprojecten met meerdere modellen. Wij zijn door heel Europa actief voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. Of het nu gaat om hoogte-, breedte- of lengtetransporten, Looms kan oplossing bieden. Door onze jarenlange ervaring in exceptioneel transport, weten wij dat goede communicatie van groot belang is. Mocht er onderweg een probleem voordoen, wordt u op tijd geïnformeerd, wat u veel geld kan besparen en u voldoende tijd geeft om een ​​alternatieve oplossing te vinden. Ook beschikt Looms over een vloot van verschillende soorten heftrucks zodat het laden en lossen van uitzonderlijke goederen altijd mogelijk is.

Een gedegen voorbereiding en gekwalificeerd personeel

Efficiënt transport en
heldere communicatie

De sleutel tot succes met exceptioneel transport is een gedegen voorbereiding en gekwalificeerd personeel. Dit begint bij het doorspreken van het transportplan. Hier komen diverse vraagstukken aan bod; trajectonderzoeken, vergunningen, transportbegeleiding, bedieningshandleidingen en projectmanagement. In al deze facetten van uw logistieke vraagstuk kunnen wij u volledig ontzorgen. Door de jarenlange ervaring van ons team van experts hoeft u zich geen zorgen te maken, bent u zeker van een efficiënt transport en korte communicatielijnen. Looms biedt volledige service, van de vergunningsaanvraag tot begeleiding op de weg.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische offerte voor
exceptioneel transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor exceptioneel transport of een andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.