Meer dan 100 jaar ervaring in precisie logistiek

Uitgegroeid tot een veelzijdig transportbedrijf

Looms zijn sinds 1918 specialisten in logistieke precisie waar kwaliteit en verantwoordelijkheid al meer dan 100 jaar op nummer 1 staan. Door het materieel af te stemmen op de vraag van de opdrachtgevers biedt Looms u alle mogelijkheden. De wereld van paard en wagen waarmee wij tussen 1918 en 1945 werkten ligt uiteraard al jaren achter ons. Maar ondanks de indrukwekkende hoeveelheid zwaar materieel, pakken wij iedere vorm van transport nog net zo voorzichtig aan als in die beginjaren. 

Missie & visie

Wij geloven erin dat de klant echt centraal staat. Bij alle beslissingen die wij nemen, staat het belang van de klant centraal. Door deze benaderingswijze, gecombineerd met onze expertise, zijn wij dé betrouwbare samenwerkingspartner.

Door de passie die wij in ons werk leggen, het continue streven naar perfectie en hoge prestatie, blijft de kwaliteit van onze dienstverlening groeien. Wij zien in alle logistieke vraagstukken mogelijkheden en uitdagingen en gaan dan ook niets uit de weg.

Wij interesseren ons niet alleen in onze eigen branche, maar verdiepen ons ook in die van de opdrachtgever. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.

Samenwerking is voor ons dan ook een belangrijk begrip. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar met alle betrokken partijen binnen onze processen. Het belang van persoonlijk contact staat hierbij centraal.

Dit alles stelt ons in staat om de zorg volledig uit handen van de klant te nemen, waarbij wij kunnen fungeren als één adres voor alle logistieke activiteiten.