Vakkundig werk
met de beste tools

De- en montage werkzaamheden

Looms is expert in het ontmanteling, demontage en montage van technische installaties, productielijnen, ketelhuizen en machines.

Onze experts ondersteunen door heel Europa

Groot arsenaal van transport- en hefmateriaal

Door ons arsenaal van transport- en hefmateriaal in combinatie met onze experts ondersteunen wij opdrachtgevers door heel Europa op het gebied van demontage, montage en ontmanteling van zware industriële machines, technische installaties, productielijnen en ketelhuizen. Ons arsenaal bestaat onder andere uit transport- en hefmateriaal met heftrucks, kranen, autolaadkranen, hydraulische vijzels, trilifters (50ton), pneumatische hefkussens, transportrollen, hovercrafts, containers en een grote hoeveelheid aan (pneumatisch) gereedschap. Het (interne) transport of het transport naar een nieuwe locatie wordt begeleidt door één of meerdere van onze logistieke experts.

Duidelijk, helder en transparant

Onze werkwijze

Elk project begint met de voorbereidingsfase. Het project wordt grondig geanalyseerd in termen van relevante technische en organisatorische vraagstukken. In deze fase wordt een projectmanagementplan en een programma opgesteld. De juiste markering van industriële constructies vóór de ontmantelingsfase is nodig om het montageproces op de bestemmingspositie met succes uit te voeren. Een zorgvuldig ontmantelingsproces zorgt ervoor dat de montage naderhand zo eenvoudig mogelijk zal zijn. De planning van de nodige hijs- en liftwerkzaamheden gaat gepaard met een strakke voorbereiding om het project op een veilige, efficiënte en vooral economisch effectieve manier uit te voeren. Na het transport is de het opnieuw monteren het laatste deel van het relocation traject. Door een strakke planning en een goede calculatie komt de opdrachtgever daarom nooit voor verassingen te staan. Duidelijk, helder en transparant.

Heftruck, kraan- en liftsysteem in één

TriLifter

De TriLifter is simpel gezegd een heftruck, kraan- en liftsysteem in één. De TriLifters van Looms zijn speciaal ontworpen om zware objecten in kleine ruimtes te verplaatsen. Onze Trilifters zijn dan ook perfect inzetbaar voor het verplaatsen van zware machines en apparatuur en voor bijvoorbeeld het kantelen in instellen van persen.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische
offerte voor uw transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.