Transport waar we het koud en warm van krijgen

Geconditioneerd transport

Looms heeft de beschikking over een vloot geconditioneerde trailers. Deze trailers zijn geïsoleerd en kunnen zowel verwarmen als koelen. Looms verricht met name veel verwarmde transporten voor High-Tech bedrijven. Bedrijven die de lat erg hoog leggen als het gaat om transport.

Flexibel in geconditioneerd vervoer

Geconditioneerde transportoplossingen

Voor het transporteren van goederen die aan een bepaalde temperatuur onderhevig zijn, kan Looms gebruik maken van verschillende soorten transporteenheden. Looms Almelo heeft de beschikking over een vloot geconditioneerde trailers. Deze trailers zijn geïsoleerd en kunnen zowel verwarmen als koelen. Buiten het verwarmen en koelen wordt de luchtvochtigheid eveneens op peil gehouden. De speciaal voor Looms gebouwde trailers zijn eveneens via de zijkant te laden en te lossen. Dit betekend dat ook lengtevrachten geconditioneerd vervoerd kunnen worden. Dit maakt Looms uiterst flexibel in geconditioneerd vervoer. De transporten van zendingen tussen -25˚C graden nul tot 25 ˚C boven 0 zijn volledig traceerbaar via een track & trace-systeem op al onze eenheden. Daarnaast kunnen deze zendingen continue gemonitord worden. Zo heeft u altijd controle over de lading. Check, check, dubbelcheck!

Transport van -25 °C tot +25 °C

De ervaring van Looms met gekoeld en verwarmd transport

Gekoeld en verwarmd transport vraagt ​​om expertise. Expertise die Looms in overvloed heeft. Reeds sinds tientallen jaren hebben wij wekelijkse geconditioneerde transporten uitgevoerd voor onze klanten. Deze geconditioneerde transportoplossingen zijn op maat gemaakt voor de klant. Doordat wij in onze geconditioneerde trailers en opleggers de temperatuur kunnen monitoren van 25 graden onder 0 tot 25 graden boven 0 kunnen wij de oplossing bieden voor zeer specifieke logistieke vraagstukken. Wij kunnen tevens al uw temperatuurgevoelige goederen in zogenaamde reefer-containers (mobiele klimaatkamers) vervoeren. De geconditioneerde containers kunnen zowel over de weg, over water, over rail en door de lucht vervoerd worden.  Ook dit soort transporten vereisen gedetailleerde kennis en ervaring. Doordat alle medewerkers van Looms jaarlijks meerdere trainingen moeten volgen om aan de hoogste standaarden te voldoen, kunt u er van uit gaan dat Looms over de nodige vaardigheid en kennis van gekoeld en verwarmd transport beschikt.

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische offerte voor
geconditioneerd transport?

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor geconditioneerd transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.