Precisiewerk
tot op de
millimeter

Industriële verhuizingen

Transport inclusief het laden, lossen en plaatsen van één of meerdere machines en/of een compleet machinepark, wordt door ons uitgevoerd met inzet van onze speciale voertuigen.

Meer dan 100 jaar ervaring

De specialist in industriële verhuizingen

Als het gaat om industriële verhuizingen zoals de verhuizing van zware en kostbare machines, is Looms Almelo dé specialist waarnaar u op zoek bent. Bij een industriële verhuizing is het doel natuurlijk om zo snel mogelijk weer te produceren op de nieuwe locatie. Steeds meer bedrijven doen dan ook een beroep op Looms voor complete industriële verhuizingen van machines en productielijnen. Wij beschikken over enorm veel transport- en hefmateriaal en hebben goed opgeleide en deskundige mensen in dienst. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een optimaal resultaat. In de rijke geschiedenis van Looms heeft het zich ontwikkeld tot een veelzijdige logistieke dienstverlener. Door de flexibele bedrijfsvoering, strakke planning en goed georganiseerde projectbegeleiding is Looms dé perfecte partner voor bedrijven die zware eisen stellen aan industriële verhuizingen.

Hoogwaardige afdeling met hoogwaardig personeel

Talloze mogelijkheden voor industriële verhuizingen

De afdeling industriële verhuizingen van Looms is in de loop der jaren uitgegroeid tot een hoogwaardige afdeling met vakkundig personeel. Ons arsenaal bestaat onder andere uit transport- en hefmateriaal met heftrucks, trilifters, pneumatische hefkussens, hovercrafts, transportrollen en hydraulische vijzels. Ook beschikken wij over een luchtkussen-systeem waarmee machines, robotapparatuur, luchtbehandelingskasten en computerapparatuur verplaatst en geplaatst kunnen worden. Dit systeem is afgeleid van het Hoovercraftprincipe (Clean Rooms) en wordt gebruikt in ruimtes waar de ruimte in hoogte en breedte beperkt zijn. Dit systeem voor industriële verhuizingen licht tot 2 cm moeiteloos en minimaal 8 ton op en is afzonderlijk te besturen.

De juiste capaciteit waar het nodig is

Industriële verhuizing in actie

Looms heeft de opdracht gekregen om de opslagtanks te wisselen. Een klus die perfect in onze expertise past. Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische
offerte voor uw industriële verhuizing?

Bent u op zoek naar een ervaren en professioneel bedrijf voor industriële verhuizingen? Vraag eenvoudig een online offerte aan op Looms.nl! Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.