Transport met
extreme
voorzichtigheid

Vervoer gevaarlijke stoffen

Looms Almelo heeft zich in de loop van ruim 100 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR). Wij beschikken over de juiste vergunningen en ontheffingen als het gaat om gevaarlijke stoffen vervoeren door geheel Europa.

Traceerbaar van laden tot lossen

Gevaarlijke stoffen vervoeren: chemicaliën tot radioactieve stoffen

In Nederland worden dagelijks honderdduizenden tonnen gevaarlijke stoffen vervoerd, van chemicaliën tot radioactieve stoffen. Door de combinatie van gemotiveerd, deskundig en goed opgeleide mensen, een bijzonder uitgebreid wagenpark en een ruim assortiment hulpmiddelen ondersteunen wij toonaangevende opdrachtgevers al jarenlang met vervoer van gevaarlijke stoffen. Looms is specialist en toonaangevend in de markt. Wij hebben dan ook al meer dan 30 jaar ervaring in gevaarlijke stoffen vervoeren. Voor ons staan veiligheid en expertise hoog in het vaandel. Daarnaast beschikken onze voertuigen over de juiste specificaties en uitrusting die nodig zijn om gevaarlijke stoffen of goederen veilig naar hun bestemming te vervoeren. Looms is tevens erkend als transporteur van radioactieve stoffen door de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Looms Almelo heeft haar gehele vloot transporteenheden uitgerust met GPS Track & Tracesystemen. Uw vracht is dus altijd te volgen en traceerbaar.

Geconditioneerd transport
Gevaarlijke stoffen transport Almelo

Wij bieden de juiste transportoplossing

Jarenlange ervaring in transport gevaarlijke stoffen

We weten alles over het papierwerk dat moet worden ingevuld om u en uw lading zonder moeilijkheden te vervoeren. De meeste organisaties die met gevaarlijke stoffen werken beseffen dat ze, afhankelijk van wat de goederen of stoffen zijn, bijzonder voorzichtig te werk moeten gaan. Zoals u waarschijnlijk weet, vereisen verschillende soorten gevaarlijke stoffen verschillende behandelingsmethoden. Door onze jarenlange ervaring in vervoer van gevaarlijke stoffen, kunnen wij u uitstekend ondersteunen bij al uw logistieke vraagstukken. Looms biedt naast gevaarlijke stoffen vervoeren ook ander transport, zoals exceptioneel transportgeconditioneerd transport en transport van gevaarlijke stoffen

Indien u bij ons aangeeft welke soort categorie gevaarlijke stof u vervoerd wil hebben, dan komen wij met de juiste transportoplossing, de juiste verpakking en de benodigde vrachtdocumenten voor het transport van gevaarlijke stoffen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om deze transporten te begeleiden. Ook hiervoor heeft Looms de juiste mensen en middelen om het vervoer van gevaarlijke stoffen goed te laten verlopen. Looms is dan ook in alle opzichten een uitblinker als het gaat om gevaarlijke stoffen vervoeren (ADR).

Looms, in het kort…

Modern materieel in een absolute topconditie

Wij staan 24/7 voor u klaar

Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

Altijd heldere communicatie over uw project

Veiligheid staat voorop. Wij geven om u en onze mensen

Maatwerk voor elke situatie

Gewoon een logische offerte voor
transport van gevaarlijke stoffen?

Neem contact met ons op of vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw vervoer van gevaarlijke stoffen of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.