Uw vertrouwde partner in ADR transport

ADR transport

Looms Almelo heeft zich in de loop van ruim 100 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van ADR transport. Als ervaren partij in het transport van gevaarlijke stoffen door heel Europa, bieden wij niet alleen transportoplossingen, maar een belofte van veiligheid, precisie en compliance.

Onze aanpak in ADR transport

Transport van chemicaliën tot radioactieve stoffen

In Nederland worden dagelijks honderdduizenden tonnen gevaarlijke stoffen vervoerd, van chemicaliën tot radioactieve stoffen. Door de combinatie van gemotiveerd, deskundig en ervaren mensen, een bijzonder uitgebreid wagenpark en een ruim assortiment hulpmiddelen ondersteunen wij toonaangevende opdrachtgevers al jarenlang met ADR transport. 

Bij Looms staat het veilig en efficiënt vervoeren van gevaarlijke stoffen centraal. Ons team, bestaande uit deskundige professionals, is volledig toegerust om aan alle vereisten voor ADR transport te volstaan, van het nauwkeurige papierwerk tot aan desbetreffende handling van uiteenlopende stoffen.

    Wat wij bieden:

    • Gespecialiseerd vervoer:
      Van chemicaliën tot radioactieve materialen, wij hebben de ervaring en de middelen om een breed scala aan gevaarlijke stoffen te transporteren.
    • Erkende expertise:
      Onze erkenning als transporteur van radioactieve stoffen door de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming benadrukt onze toewijding aan strikte veiligheidsnormen.
    • Geavanceerde technologie:
      Met een volledig uitgeruste vloot, voorzien van GPS Track & Trace systemen, garanderen wij maximale transparantie en traceerbaarheid van uw lading van begin tot eind.
      Geconditioneerd transport
      Gevaarlijke stoffen transport Looms Almelo

      Wij bieden de geschikte transportoplossing

      Jarenlange ervaring in ADR transport

      Veiligheid en deskundigheid zijn onze hoogste prioriteiten. Met een rijke historie van meer dan 30 jaar in ADR transport, zijn wij toonaangevend in het bieden van veilige en conform de regelgeving uitgevoerde transportdiensten. Onze voertuigen zijn specifiek ontworpen en uitgerust voor het transport van gevaarlijke stoffen, waarbij we zorgvuldigheid en milieubewustzijn voorop stellen.

      Of het nu gaat om standaard transport of om begeleide transporten voor meer gevoelige vracht, Looms heeft de expertise en middelen om aan uw speciale eisen te volstaan. Wij begrijpen dat elke categorie gevaarlijke stof een unieke aanpak vereist en bieden daarom maatwerkoplossingen – van de juiste verpakking tot aan de benodigde vrachtdocumenten.

       

      Looms, in het kort…

      Modern materieel in een absolute topconditie

      Wij staan 24/7 voor u klaar

      Groot assortiment gecertificeerd hijsmateriaal

      Ervaren, vakkundig en betrokken medewerkers

      Altijd heldere communicatie over uw project

      Veiligheid staat centaal. Wij geven om u en onze mensen

      Maatwerk voor elke situatie

      Gewoon een logische offerte voor
      ADR transport?

      Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw
      ADR transport of andere logistieke vraag. Wij helpen u graag verder met onze transportoplossingen.