HEFTRUCKVERHUUR

Onze heftruckchauffeurs zijn met hun materieel graag geziene gasten bij tal van bedrijven waar ze zorg dragen voor alle mogelijke interne transporten.

Looms heeft heftrucks van 1.5 ton tot 16 ton in de elektra, gas en dieselvorm. Door de hoeveelheid van deze heftrucks in capaciteit heeft Looms de mogelijkheid deze voor elk werk in te zetten, van een cleanroom in de foodsector en computerruimtes tot de productievloer bij een metaalverwerkingsbedrijf. Door zorgvuldigheid in onderhoud aan deze machines is Looms in staat dit ook te behouden.

looms heftruckverhuur

ONGEKENDE CAPACITEITEN VOOR ELK WERK

Heftrucks voor beperkte ruimte

Looms maakt gebruik van Space-savers, kleine heftrucks met een grote capaciteit. Hierdoor is het mogelijk om met de heftruck door een relatief kleine deuropening te rijden, en door de geringe afmeting is er een kleine draaicirkel.

heftruck2
heftruck1

Vakdiploma’s en certificeringen

De medewerkers van Looms zijn allemaal voorzien van de benodigde vakdiploma’s en certificeringen voor rijden en bedienen van heftrucks, reachtrucks en halkranen. Door cursussen  en vervolgopleidingen blijven de medewerkers op de hoogte van de laatste regelgevingen en passen het dan toe in de uitvoering van de diverse opdrachtgevers.

Vakdiploma’s voor heftruck, reachtruck, aanslaan van lasten, zijn onontbeerlijk in de veelzijdige werken die door Looms worden uitgevoerd.

HEFTRUCK HUREN, WIJ REGELEN HET!